spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Blazonul Universității „Alexandru Ioan Cuza este prezent în curtea C.N ,,Laurian” Botoșani! FOTO

Mai multe articole

,,Astăzi ne mândrim cu blazonul UAIC, prezent și la noi în Botoșani.

Foarte puțini au fost cei care ne-au dat șanse de reușită. Însă cu sprijinul rectorului Universității „Alexandru Ioan Cuza”, domnul profesor Tudorel Toader. Pe 1 octombrie va răsuna și la Botoșani Gaudeamus Igitur pentru studenți.

Am promis că vom veni în sprijinul tinerilor din Botoșani și ne-am ținut de cuvânt. Înființarea facultății la Botoșani nu mai e doar o promisiune, ci este o realitate.

Punem „botoșănenii pe primul loc” iar sloganul „Oamenii faptelor bune” nu este golit de conținut, ci are mereu corespondent în realitate.Dezideratul botoșănenilor a fost dus la îndeplinire, de la 1 octombrie, anul universitar se va deschide și la Botoșani, în cadrul Extensiunii celei mai prestigioase universități din țară, „A. I. Cuza” Iași, înființată în urmă cu 160 de ani.Ne_ținem_copiii_acasă! Tinerii care nu au posibilități să ajungă în centrele universitare sau cei care doresc să-și aprofundeze studiile vor beneficia de cel mai înalt nivel academic chiar aici, la Botoșani.

Acest deziderat nu ar fi fost dus la îndeplinire fără deschiderea și implicarea domnului prof. univ. dr., Tudorel Toader, și fără sprijinul, atât al domnului primar Cosmin Andrei cât și a domnului deputat Marius Budăi, fost ministru al Muncii.” a transmis presedintele CJ Botoșani, Doina Elena Federovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți