spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un renumit salon din Botoșani caută frizeriță!

Mai multe articole

Cu o suprafață de 100 de mp, cu o amplasare în centrul orașului Botoșani, fix pe Bulevardul Mihai Eminescu, LaBRICI este frizeria frecventată de către cei mai importanți oameni de afaceri locali, de către cei mai puternici investitori străini și de către cei mai alintați juniori, toți fiind fermecați de atmosfera specială ce se regăsește zi de zi în salon LaBRICI, de vibe-ul tinerilor frizeri care posedă o doză enormă de bun simț și umor, de mici surprize ce te fac să zâmbești mereu (de la un coniac special la un jazz live la pian, de la un ziar de la cel mai mare producător de costume din Europa la întâlniri cu oameni deosebiți).

Contact: 0747 254 448 sau menuro@yahoo.com


Încă de la început, doar după 1 an de activitate, LaBrici a adus în Botoșani unul dintre cei mai mari ambasadori L’Oréal Professionnel (maestru Mihaela Osman) pentru un eveniment oferit gratuit pentru alți stiliști din Botoșani, iar după 2 ani a produs marea surpriză: prezența maestrului Eduard Dabican (fost ambasador L’Oréal Professionnel, formator a peste 20.000 de coafori).

Lista surprizelor este lungă, lista realizărilor și mai lungă, iar lista clienților mari este cea mai lungă și în continuare vor crește aceste liste deoarece LaBrici și-a propus să fie ” cea mai tare frizerie din oraș ” și pentru următorii 30 de ani.
De ce? Pentru că prin mixul de personal califcat și produse brand îți oferă cea mai memorabilă expediție olfactivă prin serviciile de tip masaj capilar și tratamente profesionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți