spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Vlad Plăcintă Președintele Asociației „Salvează o inimă” propus pentru titlul de cetățean de onoare al municipiului Botoșani.

Mai multe articole

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, s-a întâlnit azi cu președintele Asociației „Salvează o inimă”, Vlad Dumitru Plăcintă, la primărie. 

Cu ocazia acestei întâlniri s-au purtat mai multe discuții referitoare la campaniile umanitare de succes derulate de asociația menționată.

Înființată pe 12 decembrie 2012, cu 12 milioane de euro – fonduri adunate din donații și mai mult de 500 de beneficiari, Asociația „Salvează o inimă” se implică în campanii de salvare a copiilor, în special cu malformații grave, oferindu-le șansa de a trăi și de a se dezvolta pentru viitor. 

Activitatea prodigioasă a președintelui acestei organizații non-guvernamentale și rezultatele uimitoare l-au determinat pe primarul Cosmin Andrei să propună Consiliului Local Botoșani, în ședința ordinară din luna septembrie, acordarea titlului de „Cetățean de onoare” al municipiului Botoșani.

Mulți copii și-au recăpătat zâmbetele, mulți părinți și-au redobândit speranța, bineînțeles, și cu sprijinul acestui om care a dovedit în repetate rânduri că lucrează pentru oameni. În acest fel, ne manifestăm și noi aprecierea pentru implicarea sa în sprijinirea și ajutorarea semenilor”, a declarat primarul Cosmin Andrei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți