spot_img
duminică, decembrie 3, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

”Ne dorim cu toții ca acest an școlar să se desfășoare în intregime în clasă și față în față cu dascălii voștri”-Prefectul Dan Nechifor.

Mai multe articole

Prefectul Dan Nechifor a participat la festivitățile de deschidere a anului școlar 2021-2022 în două dintre unitățile școlare din Municipiul Botoșani. Este vorba despre Școala Generală nr. 13 și Liceul de ”Artă Ștefan Luchian”, unde a ținut să transmită scurte mesaje celor prezenți. Reprezenatntul Guvernului în teritoriu a readus aminte despre necesitatea respectării măsurilor de igienă și protecție împotriva virusului SARS-CoV-2, exprimând speranța pe care toți actorii procesului didactic o au pentru noul an: să nu se mai ajungă la școală on-line pentru a nu înregistra noi carențe în procesul de învățare. Dimpotrivă, elevii au nevoie, a precizat prefectul, de eforturi suplimentare pentru recuperarea sincopelor pe care le-a lăsat anul trecut școlar. 

Urându-le mult succes și note mari, Dan Nechifor a invitat dascălii să nu prelungească festivitățile prea mult și să se sune clopoțelul pentru ore.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți