spot_img
joi, februarie 22, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O femeie de 90 de ani aproape a ars de vie în bucătăria de vară a casei! FOTO

Mai multe articole

Clipe de coșmar pentru o familia unei bătrâne din comuna Viișoara, despre care se credea că a fost surprinsă într-o bucătărie de vară, ce ardea ca o torță. Din fericire, femeia, în vârstă de 90 de ani, a reușit să iasă la timp din clădirea în flăcări și s-a refugiat în casa aflată la câțiva metri de focar. Vecinii povestesc că femeia obișnuia să usuce lemne verzi pe plita încinsă. Azi după-amiază, au vazut că din bucătăria de vară ieșea mai mult fum decât de obicei. S-au apropiat și au realizat ca întreaga clădire e cuprinsă de flăcări și au sunat după ajutor.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii voluntari din comuna Viișoara, pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu o autospecială cu apă și spumă, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Darabani, cu o autospecială cu apă și spumă, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

În timp ce pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului, echipajul medical i-a acordat femeii primul ajutor. Ulterior, au transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de explozie, din interiorul casei fiind scoasă și o butelie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți