spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un austriac a plătit o “factură” de 269.500 de euro pentru serviciile unei prostituate românce.

Mai multe articole

Proxenetul “Sharpele Nebunu “ și-a cumpărat o mașina de 400.000 de euro

Un austriac a scos din buzunar suma de 270.000 de euro pentru o prostituata românca.


Proxenetul “Sharpele Nebunu”, cu numele sau real Cosmin Pop, folosea banii pentru întreținerea bolizilor și a vieții sale de lux.

Procurorul care instrumentează cazul a analizat un raport realizat de colegii care au monitorizat informatic conturile bancare ale persoanelor implicate.

A reieșit că una dintre prostituatele exploatate de membrii grupării a primit sume fabuloase de bani de la clienții din străinătate.


„În contul de euro de la Banca Transilvania al numitei P. Cristina a fost transferată suma de 269.500 euro de către Heinz D. cel care îi transmitea în mod regulat sume de bani care reprezentau plata pentru practicarea prostituției de către P. Cristina. În plus, prin Echannel Western Union Transfer în contul susnumitei au intrat sumele de 7.000 de euro de la F.F. Onder, 600 de euro de la V. Cevikoglu, 5.000 de euro de la S. Yetiuk și 1.000 de euro de la A. Uguroglu, tot ca urmare a practicării prostituției de către victimă”, se arată în rechizitoriul citat de clujust.ro.

Cosmin folosea banii pentru practicarea cămătăriei și pentru achiziția de mașini foarte scumpe. În dosar se menționează achiziția unui autoturism Rolls Royce de 400.000 de euro și a unui BMW, precum și reparații la bolizii de lux.

După ce intrau in “farmecele” lui, femeile suportau un adevărat calvar. Bărbatul amenința femeile exploatate că le taie degetele dacă nu ii ofera banii încasati de la clienți .

Proxenetul in cauza a fost arestat in anul 2020 pe baza dosarului deschis, alături de Codin Iuliu Pop, zis Coco, Tudor Vasile Vlașin, Augustin Călin Man, Lucian Dorin Jula și Vlad Alexandru Rotar, implicați și ei in acest dosar.
Dar, cei cinci au fost eliberați din arest ulterior și sunt cercetați sub diverse interdicții.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți