spot_img
marți, aprilie 16, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un alt scandal adus in sistemul sanitar, după ce un medic de familie ar fi imunizat fictiv peste 10 fotbaliști.

Mai multe articole

Femeia este acuzată de așa numita „vaccinare la chiuvetă”, adică ar fi aruncat serurile și a eliberat adeverințe false de vaccinare persoanelor fără să le imunizeze, de fapt.

Joi dimineața s-au efectuat percheziții la cabinetul medical și în casa unui doctor din comuna Aninoasa, din județul Dâmbovița. Cadrul medical, o femeie, ar fi vaccinat fictiv 10 fotbaliști de la clubul de fotbal din Pucioasa, condus chiar de soțul acesteia. Potrivit IPJ Dâmbovița, au fost eliberate adeverințe false de vaccinare și s-ar fi decontat ilegal 400 de lei de la Casa de Asigurări de Sănătate, pentru presupusa vaccinare a persoanelor.

Potrivit unor surse, medicul de familie MD, de 47 de ani, instigată fiind de soțul său, MC, de 50 de ani, președinte și antrenor la Asociația Sportivă Fotbal Club Pucioasa, a implementat în sistem date nereale privind vaccinarea antiCOVID a 10 jucători de la clubul respectiv, eliberandu-le acestora adeverințe de vaccinare false, care le-a permis participarea la competiții sportive. 

„La această oră, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița pun în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în localitățile Pucioasa, Corbii Mari și Aninoasa, din județul Dâmbovița, la persoane bănuite de înșelăciune, fals intelectual și fals informatic. Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, ce are ca obiect eliberarea ilegală a unor adeverințe de vaccinare anti-COVID-19. Sunt puse în aplicare 13 mandate de aducere”, potrivit sursei citate.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți