spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Astăzi se împlinesc 24 de ani de la moartea Prințesei Diana! Ce a spus înainte să moară…

Mai multe articole

Prințesa Diana a avut parte de un sfârșit tragic.

Astăzi, 31 august, se împlinesc 24 de ani de la evenimentul nefericit care a răpus-o pe prințesă la vârsta de doar 36 de ani.

Vara anului 1997 va fi amintită întotdeauna din cauza acestei tragedii. La fel de dureroase sunt ultimele cuvinte pe care le-a spus prințesa înainte să moartă.

Pe 31 august 1997, limuzina în care se aflau Prințesa Diana și iubitul ei, Dodi Al-Fayed, a intrat în pasajul Pont de l’Alma din Paris. Mercedesul era în acel moment urmărit de paparazzi pe motociclete și, după ce șoferul a pierdut controlul mașinii din cauza faptului că rula cu o viteză prea mare pentru a scăpa de urmăritori, aceasta s-a ciocnit de cel de-al 13-lea stâlp din tunel.

La locul accidentului a ajuns rapid un echipaj pentru acordarea primului ajutor, după care Prinţesa Diana a fost transportată la spital cu răni extrem de grave. În doar câteva ore de la accident, trupul ei a cedat. După 20 de ani de la teribilul accident, pompierul care i-a acordat primele îngrijiri medicale a mărturisit care au fost ultimele cuvinte ale acesteia: „Dumnezeule, ce s-a întâmplat?”

Pompierul spune că prințesa era lovită rău la umăr și nu știa ce se petrece cu ea, dar credea că va supraviețui, pentru că era conștientă în momentul în care a fost urcată în ambulanță. Din nefericire, doar câteva ore a mai rezistat durerii groaznice, după care a decedat.

Diana, Prințesă de Wales,născută Spencer pe 1 iulie 1961 a fost prima soție a lui Charles, Print de Wales, moștenitorul tronului Regatului Unit Fiii lor, William, Duce de Cambridge și Prințul Harry, Duce de Sussex, sunt al doilea și al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic și a altor cincisprezece state. De la căsătoria din 1981 până la divorțul din 1996 , a fost numită Her Royal Highness The Princess of Wales (Alteța Sa Regală Prințesa de Wales), iar după divorț, Diana, Princess of Wales (Diana, Prințesă de Wales).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți