spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Mesajul emoționant al unei mămici din asociația Babywearing pentru potențialii donatori de sânge din județ!

Mai multe articole

,,O zi de joi obișnuită la Centrul De Transfuzie Botoșani!

„-Cum stăm? Avem măcar 10 donatori astăzi?

Da, doamna doctor, chiar 12!”

Poți citi bucuria în ochii lor…zâmbetul ți-l poți doar imagina dincolo de mască!

„-E binișor! Dar este nevoie acută de sânge! Donatori puțini în ultima vreme…

-Pe dumneavoastră vă țin minte…ați fost prin 2019 cu mămicile de la Babywearing la donare! Nu mai vin? A fost o perioadă mai grea și cu restricțiile…cred că se tem, nu? Ochii i se întristează.

Da, am fost și poate mai venim cât de curând!- am zis eu entuziasmată!

Vă așteptăm cu mare drag!”

S-a obișnuit să se mulțumească cu puțin se pare…12 donatori într-o zi într-un județ cu o populație de peste 450000 locuitori! Este extrem de puțin dar împreună putem schimba lucrurile în bine!

Centrul de Transfuzii Sanguine Botoșani, situat pe strada Arhimandrit Marchian Nr. 91, Botoșani, vă așteptă zilnic, de luni până vineri, între orele 08-12 pentru recoltare! Aici sunteți întâmpinați de un personal cald și răbdător, primiți consiliere pre-donare, vi se face test rapid pentru depistarea grupei sanguine și dacă totul este în regulă, ajungeți în mai puțin de 15-20 minute pe scaunul de recoltare! Cei 450 ml de sânge se colectează în mai puțin de 10 minute! Protocolul vă obligă să mai stați cel puțin 10 minute în repaos după recoltare și…asta e tot!

Nu așteptați o zi specială sau un caz deosebit pentru a dona! Fiecare viața contează și printr-o simplă donare de sânge devii erou…nu pentru un om ci pentru trei!

Este un sentiment unic pe care trebuie să il încercați!

Nu uitați să vă descărcați și aplicația BlooDoChallenge! Este foarte faină și interactivă! La fiecare donare strângeți puncte pe care le puteți folosi sub formă de reducere la diferiți agenți economici! Aveți aici și un cod de invitație B5C47610 pe care il puteți folosi cu încredere!

Nu puteți dona? Puteți ajuta cu un simplu share pentru a găsi noi potențiali donatori!– a transmis asociația Babywearing Botoșani pe Fabebook.

Sursă Fabebook Babywearing Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți