spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Avertizare meteo pentru județul Botoșani!

Mai multe articole

De mâine, de la ora 15:00 până duminică, la ora 23:00, județul Botoșani se află sub avertizare meteorologică tip cod galben de instabilitate atmosferică.

Se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și izolat grindină. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși în intervale scurte sau prin acumulare 25 – 55l/mp.

(http://www.meteoromania.ro/avertizari ) pe timpul avertizării meteorgologice, vă recomandăm să evitați deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.Parcați autoturismele în locuri ferite! Având în vedere posibilitatea înregistrării unor ploi însemnate cantitativ, curățați șanțurile și rigolele de scurgere pentru a facilita evacuarea normală a apelor pluviale. Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență și alte date referitoare la manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute descărcând aplicația DSU, astfel: Google Play Store: http://bit.ly/26rF2w4 App Store: http://apple.co/1rfuPTa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți