spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Legătura ce poate depăși orice imaginație: bebelușul poate produce celule stem pentru organele bolnave ale mamei!

Mai multe articole

Este știut din totdeauna faptul că legătura dintre o mamă și copilul său poate depăși orice limită. Pe perioada sarcinii, orgasnismul mamei suferă schimbări de la starea de spirit până la nivel celular.

În cele 9 luni femeia poate trece de la stări de euforie, la stări de depresie, de la stări de bine, la stări de furie excesivă fără prea mare efort. Sarcina reprezintă, poate, cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, însă pe lângă bucuria de a deveni mămică, ea aduce benefici și din punct de vedere medical, nu doar sufletește.

După ani de cercetări, oamenii de știință au constatat faptul că AND-ul copilului migrează în corpul mamei devenind parte din acesta, ajutând la ameliorarea sau remedierea unor boli. Celulele fetale produse pe perioada sarcinii rămân în organism și după zeci de ani de la naștere.

S-a dovedit științific că femeile însărcinate sau care au născut cel puțin o dată în viață s-au vindecat datorită acestor celule de anumite boli precum cele de inimă, diabet, stări repetate de nervozitate, etc.

Pe lângă bucuria de a fi mamă de băiat, celulele produse de la o sarcină cu un făt de sex masculin aduce mai multe beneficii decât ați crede. Un studiu efectuat în Danemarca asupra a 272 de femei vârstnice a arătat că acestea prezentau cromozomi Y (indicator al celulelor masculine), ceea ce a dus la o crestere semnificativă a longevității și o îmbunătățire majoră a sistemului imunitar.

Deși nașterea unui copil pare înfiorătoare, aducerea sa pe lume are și foarte multe părți positive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți