spot_img
miercuri, decembrie 6, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Cuiburile de cărți au fost readuse la viață de o asociație de voluntariat din județ! FOTO

Mai multe articole

Această „goană” cotidiană ne face câteodată să uităm de micile activități liniștite, care au scopul de a ne echilibra . În zilele noastre e adevărat că prin parcuri, acum, vezi copii și adulți distrași de ecranele telefoanelor, absorbiți de fluxul de informații. Noi, MER Botoșani am încercat să oferim, pe cât posibil, atât copiiilor cât și adulților, un ambient recreativ, în care să-și petreacă timpul. Am vrut să oferim accesul la cultură, să încurajăm iubirea pentru cărți, să trezim în fiecare creativitatea și plăcerea de a se pierde în lumea lecturilor.

Fiecare dintre voluntari a adus cărți, de diferite feluri, pentru toate vârstele. Și așa am mers „din cuib în cuib”, din parc în parc, și am lăsat cărți pentru a se bucura fiecare persoană, de la mic la mare. Fie că ești un copil curios, care descoperă ce animăluțe uimitoare are planeta, fie că mai mare acum, doriți să învățați despre istoria Mesopotamiei, ori să vă delectați cu un roman de dragoste, noi, echipa MER Botoșani sperăm să găsiți cărți care sunt pe placul vostru.

Condiția rămâne ca după ce le-ați terminat de citit, să le plasați înapoi în cuib, pentru ca și ceilalți să se poată bucura de carte.Nimic nu se poate compara cu senzația de liniște și pace pe care ți-o oferă ținutul unei cărți în mână, atinsul paginilor, dar și acel sentiment că devenim mai inteligenți cu cât citim mai mult și devenim tot mai prinși în poveste.

MER Botoșani încurajează o lume în care digitalizarea, dar și metodele de „stil vechi” merg mână în mână, deoarece așa se construiește o societate educată.

Comunicat de presă Mer Botoșani.

FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți