spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Mesajul sfâșietor al unei mame ce a pierdut tot în viață dar nu și bunătatea de a dărui!

Mai multe articole

Angela Irimia, a fost crunt încercată în viață încă din tinerețe. După ce a născut primul și unicul său copil, cel ce trebuia să ducă spate rolul de tată a dispărut după primele 3 luni de viață ale micuțului. A urmat o soartă împovărată de muncă și dor de casă, aceasta alegând să locuiască în Italia pentru a putea oferii un trai mai bun băiatului. Viața parcă ajunsese pe un făgaș normal până ce la sfârșitul lunii iunie a anului în curs când al său copil, Ababei Liviu-Alexandru a murit într-un accident violent de motocicletă pe drumul județean 208 C (Botoșani-Vorona).

Cu toate acestea, mama deși a pierdut tot, nu și-a pierdut bunătatea de a dărui. Angela a participat la ultima acțiune a asociației de voluntariat GRUP CIVIC Botoșani, intitulată ,,Ghiozdănelul” și a ajuns la peste 80 de copilași nevoiași din comuna George Enescu.

,,Bună seara, sunt mama lui Alex pentru cine nu mă cunoaște, el mă numea mămuca! Azi am avut onoarea să merg în acțiune cu renumitul și respectatul Daniel Câșlariu-Grup Civic Botoșani și am avut deosebita plăcere să port vesta și tricoul lui Alex, voluntar la GRUP CIVIC Botoșani! Toți voluntarii sunt persoane minunate ce își fac timp să meargă în misiune, lasă familia, munca, abandonează orice, pentru a face o faptă bună. Familii cu mulți copii, frumoși! Dar care necesită ajutor, femei abandonate, însărcinate, care necesită ajutor! Haideți toți împreună să fim puțini mai buni, și mână de la mână să ajutăm aceste persoane, prin domnul Daniel Câșlariu! Eu personal vreau să mulțumesc tuturor, fiecăruia pe rând, pentru timpul acordat și pentru tot ce fac acești oameni voluntari, vorba lui Daniel: EI SUNT FAMILIA MEA!” a mărturisit pe Facebook Angela Irimia, mama băiatului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți