spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

6 Morți și 41 de permise reținute!

Mai multe articole

În perioada 9-15 august 2021, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat în cadrul acțiunii ”SPEED” desfășurate la nivel european, pentru combaterea nerespectării dispozițiilor privind regimul legal de viteză. 

Potrivit analizei realizată de polițiști, la nivelul județului nostru, rezultă că viteza neregulamentară sau neadaptată condițiilor de drum sunt printre primele cauze generatoare de accidente rutiere grave.

Astfel, în primele 7 luni ale anului curent, în județul Botoșani s-au produs, pe fondul vitezei excesive, 30 de accidente rutiere, soldate cu decesul a 6 persoane și cu rănirea gravă a altor 6 persoane. 

În cadrul acțiunii au fost utilizate toate autospecialele dotate cu aparate radar, precum și pistolul radar TRU-CAM.  Acestea au fost utilizate atât în staționare cât și în mers, în zonele cu risc ridicat de producere a accidentelor rutiere, precum și pe tronsoanele în care au fost înregistrate evenimente rutiere. 

În urma activităților desfășurate au fost controlate peste 450 de autovehicule, fiind aplicate 212 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 60.000 de lei.

Totodată, polițiștii au reținut 41 de permise de conducere. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți