spot_img
miercuri, februarie 21, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

ACŢIUNE DE AMPLOARE ÎN JUDEŢUL IAŞI PENTRU SIGURANŢA CETĂŢENILOR

Mai multe articole

În zilele de 11 şi 12 august a.c., în intervalele orare 07.00 – 09.00 şi 17.00 –  19.00, peste 180 de poliţişti rutieri, de ordine publică şi de la transporturi au acţionat, pe raza judeţului Iaşi pentru siguranţa cetăţenilor.

Acțiunea a vizat reducerea riscului rutier și impunerea unui climat de siguranță și disciplină în rândul tuturor participanților la trafic, prin identificarea conducătorilor auto, a bicicliștilor, pietonilor și căruțașilor care nu respectă normele rutiere, dar și depistarea conducătorilor de autovehicule, aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe. 

Totodată, acţiunile au avut scopul de a asigura ordinea şi liniştea publică şi de a preveni faptele antisociale.

În urma activităților desfășurate în cele două zile, au fost aplicate 558 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 129.730 de lei, dintre care 358 pentru abateri la regimul rutier şi 200 pentru alte fapte. 

Dintre sancţiunile pe linie rutieră, 26 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 6 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au retras 10 certificate de înmatriculare şi au reținut 50 de permise de conducere, dintre care 5 pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice, 5 pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar restul pentru alte abateri. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți