spot_img
joi, februarie 22, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Caz incredibil la Dorohoi! Bătrână violată de un băiat de doar 27 de ani!

Mai multe articole

La data de 9 august 2021, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri de 27 și 22 de ani, din județul Vrancea și din județul Botoșani, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată, viol și furt.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că în data de 6 august 2021, cei doi, s-au deplasat la locuința persoanei vătămate, o femeie de 65 de ani, din comuna Văculești și profitând de imposibilitatea acesteia de a se apăra, tânărul de 22 de ani ar fi întreținut, cu victima, un raport sexual normal.

Totodată, tânărul de 27 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri unui bărbat de 67 de ani, care se afla în locuința victimei, împrejurare în care ar fi sustras mai multe bunuri care erau în posesia acestuia, precum și bunuri aparținând femeii.

Cei doi  au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți