spot_img
sâmbătă, februarie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Luptători ai S.A.S. Iași pe podium.

Mai multe articole

LUPTĂTORI AI S.A.S. IAŞI, PE PODIUM LA CAMPIONATUL NAŢONAL DE HAND TO HAND FIGHTING

În perioada 30-31 iulie 2021, în judeţul Bacău a fost organizat evenimentul sportiv – Cupa României Hand to Hand Fighting – la care au participat reprezentanţi ai structurilor de ordine publică şi siguranţă naţională din ţara noastră.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a fost reprezentat la această competiţie sportivă de doi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale: Viorel şi Silviu, care, aşa cum ne-au obişnuit au ocupat podiumul.

Astfel, Viorel s-a clasat pe primul loc la campionatul Naţional de Hand to Hand Fighting, la categoria Self  Defense, greutate 85 kg.

De asemenea, Robert s-a clasat pe locul trei la acest campionat, la categoria 90 kg. Precizăm că pentru colegul nostru nu e prima participare la un campionat, el fiind pasionat de box (a obţinut titlul de campion naţional la Box în anul 2018) şi de king boxing (având titlul de campion european la King boxing în anul 2012 şi multiple titluri de campion naţional la acest sport).

Silviu (medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale Unifight în Moscova, în anul 2011 şi multiplu campion naţional de Unifight organizat de Ministerul Afacerilor Interne) a participat, în calitate de invitat al organizatorilor, la un meci demonstrativ.

Colegii noştri se pregătesc pentru a  participa la Campionatul Mondial de Hand to Hand Fighting ce va avea loc, în anul 2022, în Olanda.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi le-a transmis felicitări celor doi poliţişti pentru rezultatele obţinute la acest concurs sportiv, performanţă atinsă prin pregătire fizică şi tehnico-tactică intensă şi le-a urat succes pe mai departe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți