spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

ŞOFER BĂNUIT DE UCIDERE DIN CULPĂ ŞI PĂRĂSIREA LOCULUI ACCIDENTULUI, IDENTIFICAT DE POLIŢIŞTI ÎN TIMP RECORD.

Mai multe articole

Chiar dacă era liber, Ioan nu a stat pe gânduri şi a venit la serviciu,acesta, împreună cu Vasile, colegul său, nu aveau de gând să renunţe.

În dimineaţa zilei de 29 iulie a.c., în jurul orei 06.30, un cetăţean a sesizat Poliţia Oraşului Hârlău despre faptul că un bărbat este căzut într-un şanţ de pe marginea DC 150. 

Colegii noștri s-au deplasat de îndată la locul indicat, însă, din păcate, nu au mai putut face nimic pentru victimă, medicii constatând decesul.

Pentru că existau indicii că bărbatul ar fi fost victima unui accident rutier, iar conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului, colegii au apelat la Ioan, unul dintre poliţiştii rutieri cu cea mai mare experienţă din zonă.

Chiar dacă era liber, Ioan nu a stat pe gânduri şi a venit la serviciu, iar, deşi identificarea şoferului părea aproape imposibilă, întrucât nicio cameră de supraveghere nu a surprins evenimentul, acesta, împreună cu Vasile, colegul său, nu aveau de gând să renunţe.

Au început de la urmele şi elementele de caroserie lăsate la faţa locului, iar în aproximativ 2 ore, aveau deja o listă cu trei autoturisme care se potriveau cu autoturismul căutat.

Cu fler şi experienţă, cei doi au mers prima dată acasă la un tânăr de 20 de ani, unde au găsit maşina căutată, care prezenta avarii şi implicit, şoferul.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 2 august a.c., tânărul de 20 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând ca la data de 3 august să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Reamintim faptul că şoferii implicaţi în accidente de circulaţie în urma cărora a rezultat moartea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii unei persoane sunt obligaţi să ia măsuri de anunţare imediată a poliţiei;

Să nu modifice sau să şteargă urmele accidentului şi să nu părăsească locul faptei.

De asemenea, pietonilor le reamintim să evite deplasarea pe partea carosabilă, iar atunci când circulă pe timpul nopţii ori când vizibilitatea este redusă, le recomandăm să poarte elemente reflectorizante. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți