spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Primăria Botoșani a semnat contractul de preluare a Cinematograful Unirea din proprietatea RADEF. FOTO+VIDEO

Mai multe articole

 

Astăzi, în cadrul conferinței de presă  din sala ,,Mihai Eminescu” Primăria Botoșani a semnat contractul de preluare a Cinematograful Unirea din proprietatea RADEF„RomâniaFilm”.

Primarul Botoșaniului, Cosmin Andrei s-a arătat încântat de această decizie și susține că acest pas este unul foarte important în promovarea culturii în județul nostru.

În urma ceremoniei de predare-primire,  acesta împreună cu funcționarii din primărie au făcut o vizită la cinemaul cu pricina. S-a constatat că este nevoie de serioase modificări în clădirea unde se prezintă cele mai renumite titluri românești și europene. Găurile din tavan apărute în urma infiltrațiilor, posterele decolorate și urmele trecerii timpului pe obiectele de mobilier indică că, noua administrație o să aibă treabă serioasă până când o sa aducă cinemaul la gloria de odinioară.

Se dorește ca în noua colaborare,  Filarmonica Botoșani să-și mute sediul în cinematograful Unirea, dar încă totul a rămas la nivel de declarații.

Totodată, cei 4 angajați al cinematografului Unirea sunt acum angajați cu acte sub tutela Teatrului ,,Mihai Eminescu” Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți