spot_img
sâmbătă, mai 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Percheziții într-un dosar de proxenetism. FOTO

Mai multe articole

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat 3 percheziţii domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Ieri, 3 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat trei percheziţii domiciliare, dintre care două pe raza judeţului Iaşi şi una în judeţul Bihor, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de proxenetism.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, a rezultat faptul că începând cu luna decembrie 2020, un bărbat de 33 de ani i-ar fi înlesnit unei femei activitatea de practicare a prostituţiei în folosul lui, în judeţele Iaşi şi Bihor. De asemenea, începând cu luna aprilie 2021, acesta i-ar fi înlesnit unei alte femei activitatea de practicare a prostituţiei în folosul lui, în judeţul Bihor.

În urma percheziţiilor, s-a dispus ridicarea unui autoturism şi a 15.000 de lei.  

De asemenea, bărbatul de 33 de ani, bănuit de comiterea faptelor, a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Iaşi.

La data de 4 august a.c., acesta va fi prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Hârlău, Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi şi I.P.J. Bihor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți