spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un șofer român și-a uitat o rudă intr-o benzinărie din Ungaria.

Mai multe articole

O ruda uitată in una din benzinăriile din Ungaria i-a făcut probleme unui sofer roman. Polițiștii din țara vecină au tras un semnal de alarmă după ce un șofer român a fost prins circulând pe contrasens pe o autostradă din Ungaria, cu pretextul ca trebuie sa se întoarcă după o ruda uitată la un popas făcut de către acestia pe traseu.

După câteva apeluri către polițiștii din Ungaria din partea unor șoferi care circulau pe autostrada M1, în zona Tata, și care au observat un automobil care circula pe contrasens, acestia au încetinit viteza pe autostradă, iar la kilometrul 73 au reușit să îl tragă pe dreapta pe șoferul de naționalitate română. Acesta le-a spus oamenilor legii că și-a uitat o rudă la o benzinărie de pe autostradă și s-a întros după ea.

Bărbatul a fost amendat cu suma de 100.000 de forinți, echivalentul a peste 1300 de lei, pentru încălcarea regulilor de circulație.

După întâmplarea acesta mai puțin obișnuita, polițiștii au recomandat șoferilor să anunțe imediat ce surprind un astfel de incident și să oprească la cel mai apropiat popas până când situația periculoasă este rezolvată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți