spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Activități de prevenție a polițiștilor rutieri din Botoșani. FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Polițiștii rutieri au desfășurat astăzi în Calea Națională- zona industrială (LukOil) , mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere și pentru creșterea gradului de disciplină în trafic.

Aceștia doresc să atragă atenția tuturor participanților la trafic, atât conducători auto cât și pietoni, cu privire la importanța respectării regulilor de circulație și a riscurilor la care se expun în momentul în care nu respectă aceste norme, iar cel mai mare risc este acela de a fi implicat sau de a fi victimă într-un accident rutier.

În primele 6 luni ale acestui an, pe drumurile din județ s-au produs 40 de accidente rutiere, în urma cărora au decedat 17 persoane. Principalele cauze de producere, în cazul accidentelor mortale, au fost abateri ale pietonilor,  întoarcere neregulamentară și viteza excesivă.

Din păcate, cei care nu respectă regulile de circulație, conduc fără a poseda permis de conducere, sub influența alcoolului sau cu viteză excesivă, nu realizează că nu se expun doar pe ei pericolului, ci și pe cei din jurul lor, oameni nevinovați, care, întâmplător se află în proximitatea acestora.

Pentru a preveni astfel de evenimente, reprezentanții poliției spun ca e de datorialor să identifice și să sancționeze pe cei care nu înțeleg să respecte aceste norme.

FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți