spot_img
miercuri, decembrie 6, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Bonnie și Clyde” arestați pentru distrugere!

Mai multe articole

Astăzi, 27 iulie 2021, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unei tinere de 21 de ani și a unui tânăr de 26 de ani, ambii din municipiul Botoșani, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și complicitate la distrugere.

În urma probatoriului administrat, s-a stabilit faptul că, cei doi, în data de 23 iulie a.c., ar fi procurat împreună lichid inflamabil și ar fi incendiat interiorul unui imobil, aparținând persoanei vătămate.
Prejudiciul a fost estimat la 35.000 de euro.

Astăzi, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în executare două mandate de percheziție dimiciliară la persoanele bănuite de comiterea faptelor.

În urma activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate bunuri care prezintă interes în cauză.

Cei doi tineri au fost conduși la sediul poliției, în baza unor mandate de aducere, ulterior față de aceștia fiind dispusă măsură reținerii.

În cursul zilei de mâine, cei doi vor fi prezentați în fața instantei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți