spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Licuricii albaștrii au făcut brioșe la un nou atelier dedicat lor! FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Atelierele de lucru pentru #LicuriciiAlbastri (copiii cu autism): par simple distracții dar ele au un rol terapeutic pe care doar mamele lor, niște eroine, le observă în comportamentul zilnic al copilului cu deficiențe.

De data aceasta atelierul organizat de către Ciprian Andronache, a avut loc la Patiseria Stefania Botoșani, suport oferit necondiționat de către domnul patron Bogdan Cîrligeanu, care i-a coordonat pe licurici în a orna cu frișcă albastră prăjiturele delicioase direct în laborator, pe care le-au și savurat ulterior în incinta Patiseriei.

Dorindu-și să devină un exemplu pentru mediul de afaceri, domnul Cîrligeanu a promis și un număr record de brioșe (300) albastre la un eveniment ce va avea loc pe Pietonalul Unirii în luna august, prin care licuricii își doresc să tragă un semnal de alarma cu privire la existenta lor în comunitate, și dorința de a fi integrați.

Cei mici au fost foarte fericiți, cred că imaginile vorbesc de la sine, dar și mămicile care simt ca în sfârșit sunt ajutate, în sfârșit nu se mai simt singure în lupta cu greutățile vieții.

,,Din păcate, România se confruntă cu un număr record ( negativ) de copii diagnosticați cu tulburări din spectru Autist, incidența alarmantă fiind de 1 la 50 de copii, conform #HelpAutism, iar infrastructura instituțională este la un nivel scăzut raportat la UE, ceea ce ne obligă pe noi, mediul de afaceri, să încercăm să susținem acești copilași prin astfel de ateliere” – a declarat Ciprian Andronache.

FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți