spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O cafea… și 10 întrebări cu Cezar Baciu.

Mai multe articole

Cezar Baciu, consilierul local ieşean care a votat pentru bugetul Municipiului Iaşi cu gândul la cetățenii ce aveau nevoie ca acest buget sa fie alocat, si-a pus funcția in pericol pentru a își respecta jurământul, urmând sa ajungă viceprimar la doar 26 de ani, fiind unul dintre cei mai tineri viceprimari din judeţ.

Cu studii in Inginerie Electrică, Energetică și informatica Aplicata, acesta a pășit încrezător spre lumea politicii, și la scurt timp a ajuns sa fie cel mai tânăr viceprimar, cu planuri mărețe, mult curaj și cu dorința de a face schimbări .

Pe cât de sensibil si retras este in viața de zi cu zi, pe atât de încrezător si curajos este in primarie . Își asuma deciziile și la fel de mult își ia in serios responsabilitatea imensa pe care o are pe umeri de la o vârsta atât de frageda.

Nu este o persoana expusă, dar este un om de politica expus și asumat. Pune accent foarte mult pe viața sa profesională și se dedica acesteia întocmai.

Pentru el politica nu este un job și nici un hobby. Pentru el politica reprezintă un stil de viața, trăiește pentru fiecare acțiune a lui din funcție și pune suflet in tot ceea ce face.

Va invitam sa îl cunoașteți pe Cezar Baciu asa cum nu s-a arătat publicului pana acum.

Omul si prietenul Cezar, a fost alături de noi in emisiune si ne-a răspuns sincer si cu sufletul.

FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți