spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Scene de groază in Iași după ce un tânăr îndrăgostit i-a înfipt un cuțit amantei sale, apoi a sărutat-o și i-a spus că o iubește.

Mai multe articole

Pana și soțul femeii agresate accepta relația extraconjugală, de frica individului, cunoscut ca un tip foarte violent.

Tânărul de 22 de ani din localitatea ieșeană Trifești avea de anul trecut o relație cu femeia, acceptată inclusiv de soțul acesteia, întrucât bărbatul era cunoscut ca fiind extrem de violent.

Pe data de 18 decembrie, tânăra era singură acasă și i-a trimis un mesaj amantului prin care îl chema la ea. Bărbatul a venit, iar la un moment dat a întins-o pe pat, i-a înfipt un cuțit în gât, după care a sărutat-o și i-a spus că o iubește.
Femeia a reușit sa scape din mâinile bărbatului agresiv și a mers singura la spital unde a fost salvata in ultima clima. Bărbatul a fost condamnat de Tribunalul Iași la 5 ani de închisoare pentru tentativă de omor, la care se adaugă daune morale de 5.000 de euro și costuri de spitalizare, în valoare de 32.000 lei.

Individul a făcut recurs ulterior la sentința tribunalului, dar a urmat retragerea cererii , iar Curtea de Apel a constatat astfel rămânerea definitivă a sentinței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți