spot_img
marți, aprilie 16, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mihail Grigore Sturdza” al județului Iași au avut intervenții semnificative in ultimele 24 de ore.

Mai multe articole

Intervențiile au fost începute de către Detașamentul 1 de Pompieri Iași care a intervenit pe strada Ciric, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată. În urma incendiului au ars aproximativ 50 metri pătrați de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost fumatul.

De asemenea, echipa pirotehnică din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a intervenit pentru asanarea unei suprafețe de aproximativ 500 de metri pătrați de teren viran din localitatea Stânca, comuna Victoria, județul Iași. În urma intervenției au fost identificate 4 proiectile perforante de calibru 75 de milimetri, 4 proiectile perforante de calibru 37 de milimetri, o grenadă defensivă, o grenadă ofensivă și o mină antiinfanterie fără percutor care au fost ridicate, transportate și depozitate în vederea distrugerii ulterioare.

Imediat după, Detașamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit din nou în municipiul Iași, strada Prof. Cujba, pentru deblocarea ușii unui apartament. După realizarea accesului în locuință, proprietara în vârstă de 90 de ani a fost găsită căzută în casă, conștientă, ulterior fiind preluată de echipajul SMURD EPA și transportată la spital. Tot același departament a intervenit pe strada Hlincea și pentru transportul unei persoane supraponderale.

Echipajele SMURD au intervenit la 32 de cazuri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți