spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Un tânăr de 23 de ani și unul de 24 și-au pierdut viața într-un accident cumplit la Călinești, Bucecea! FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața pe loc în accident, ceilalți doi au ajuns la spital, dintre care unul, din cauza stării critice, și-a pierdut viața la scurt timp. Al doilea tânăr decedat avea 24 de ani.

Pasagerul de 20 de ani încă e în stare gravă la Botoșani.

Acestea sunt consecințele unui grav accident rutier produs, în această dimineață, pe raza localității Calinești, orașul Bucecea.

În eveniment a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau doar cei trei tineri. Conducătorul auto și pasagerul din dreapta lui au fost scoși din mașină de către pompierii sosiți la fața locului cu o autospecială cu apă și spumă și una de descarcerare. Al treilea era lângă ce a mai rămas din autoturism după ce a impactat un copac de pe marginea drumului.

Toți trei au fost preluați de cele trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță. Din nefericire, pentru șofer nu s-a mai putut face nimic.

„La fata locului au ajuns o autospeciala de descarcerare si una cu apă și spumă și trei ambulante și au constatat ca în autoturismul izbit în copac erau două persoane încarcerate. O a treia victimă era în afara mașinii”, anunța ISU Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți