spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Teama de a-ți pierde copilul este, pur și simplu, devastatoare…

Mai multe articole

Nu pot și nu vreau să îmi imaginez cum ar arăta ziua de mâine fără micuța mea”

Nu există pierdere mai mare pe lume decât a unei mame căreia îi moare copilul… Așa ne învăța demult bunica, gândindu-se la fiul ei grav bolnav, a cărui viață atârna pe zi ce trece de un fir de ață. Ea trecuse bine de 70 de ani, el avea puțin peste 50. Dacă pentru ea, o astfel de durere era de neimaginat, darămite pentru o mamă tânără, care abia își ține bebelușul în brațe?

Anca Muller are 30 de ani și se aștepta ca Adelina, fetița mult-dorită și așteptată să îi întregească frumoasa familie. Și-a imaginat cum va crește, cum se va juca alături de frățiorul ei de 5 ani și cum îl va face mândru pe tatăl ei, Andreas, când va fi domnișoară. Doar că realitatea a fost brutală. Adelina s-a născut printr-o cezariană efectuată de urgență din cauza cordonului ombilical ce îi punea viața în pericol. Timp de aproape o oră, bebelușul a fost reanimat, iar apoi au început convulsiile. Din acel moment, bucuria părinților s-a stins și a început lupta nesfârșită și plină de obstacole pentru salvarea pruncului lor.

Ajunsă în comă de gradul IV, fetița a rămas cu leziuni severe la nivelul creierului, cu tetrapareză spastică și epilepsie. Mai mult, din cauza problemelor grave de sănătate apărute încă de la naștere, copilașul se hrănește printr-o gastrostomă și abia respiră.

Am învățat cum trebuie să îi pun sonda, cum trebuie să o aspir, ce înseamnă și cum se manifestă crizele epileptice și cum să îi dau tratamentul. Tot atunci mi s-a spus că o răceală banală pentru ea poate fi fatală. A fost foarte greu să acceptăm aceste probleme atât de grave, povestește Anca Muller.

Și mai greu e atunci când viața copilului tău depinde de un aparat, iar tu nu îți permiți să i-l asiguri. Adelina are nevoie de un dispozitiv de aspirație a secrețiilor numit „Cough Assist”, care costă 7.140 de euro. Fără el, fetița riscă oricând să moară sufocată. De aceea, părinții ne-au rugat insistent să nu rămânem indiferenți la suferința copilei și să-i ajutăm cu această sumă pentru a-i ușura chinul prin care trece încă din clipa în care a deschis ochii în această lume.
Dacă pentru noi, ceilalți, respiratul e un lucru atât de firesc, pentru Adelina este un efort, o problemă, o luptă constantă. Împreună, prin donațiile noastre, putem să ajutăm această fetiță oropsită de soartă să respire cu ușurință. Măcar atât să putem face pentru ea, dacă mai mult nu avem cum.

Fiecare zi o trăim cu frică. Oricând poate face un stop cardio-respirator. 

Orice sumă virată în conturile Asociației „Salvează o inimă” înseamnă o gură de aer – la propriu – pentru un copilaș nevinovat cu un destin greu de îndurat. Adelina vrea să respire din bunătatea noastră!

https://salveazaoinima.ro/adelina-muller/

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -MULLER

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți