spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

600 de prieteni l-au condus pe ultimul drum pe Alex! FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Zgomotul a zeci de motoare s-a auzit la Orășeni-Deal.

Ieri, Alex Ababei, tânărul motociclist mort la Orășeni-Deal a fost condus pe ultimul drum. 600 de prieteni și zeci de motocicliști l-au plâns pe cel ce le-a fost prieten, amic și ajutor de nădejde.

Voluntarii de la Asociația Grup Civic Botoșani condusă de Daniel Câșlariu,  deși îndurerați și cu ochii plini de lacrimi, s-au ocupat de împărțitul pachetelor și buna desfășurare a tristului eveniment oficiat la Orășeni-Deal.

Alex era un băiat cu inimă mare și în ciuda greutăților și începutului său trist în viața, el fiind abandonat la 3 luni de către tată, a fost un exemplu pentru noi toți. Mereu era cu zâmbetul pe buze și cu gândul la bunăstarea celor din jur. Unul dintre cei mai dedicați voluntari ai asociației și un exemplu de activism social deosebit.

Cu doar 2 săptămâni înainte de cumplitul accident, el a donat sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Botoșani pentru a salva vieți, dar în cele din urma, chiar viața lui nu a mai putut fi salvată.

,, Avem cea mai grea „acțiune”. Și nu ne ducem la copii necăjiți pentru a le bucura suflețelele, ci te vom conduce pe ultimul drum. Nu vom aduce zâmbete pe chipurile celor necăjiți, ci vom avea doar lacrimi în ochi iar tu nu vei mai putea să ne faci să zâmbim.” a scris înainte de înmormântare Anca Ungureanu, una din voluntarele GRUP CIVIC.

Reamintim că acesta și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă pe drumul județean 208 C (Botoșani-Vorona)  pe data de 30 iunie.

Alex Ababei se deplasa din Orășeni-Deal spre Botoșani dar încă nu se cunosc date exacte despre producerea accidentului. Poliția ce investighează cazul urmează să ofere mai multe detalii după finalizarea anchetei.

FOTO-REPORTER.RO
FOTO-REPORTER.RO
FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți