spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Priveghiul lui Alex a fost marcat în mod deosebit de voluntarii Grup Civic Botoșani! FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Voluntarii GRUP CIVIC Botoșani au adus un ultim omagiu colegului lor de asociație!


Aceștia, alături de Daniel Câșlariu, și-au lipit chipul lui Alex cu autocolant pe tricou în dreptul pieptului. Semn că, prietenul lor o să rămână veșnic în suflete și că zâmbetul lui o să le încălzească inima chiar și din ceruri!

Corpul neînsuflețit este depus acasă în Orășeni-Deal, tot acolo, la biserica din comună va avea loc și înmormântarea, duminică la ora 12:30.

Viața tânărului motociclist decedat la Orășeni-Deal nu a fost niciodată ușoară. La doar 3 luni acesta a fost abandonat de tată iar toate greutățile familiei au picat pe a sa mamă.

Într-o familie monoparentală și ca unic copil, copilăria i-a fost zguduită de alte întâmplări tragice, rudele plecând către cele sfinte rând pe rând.
Pentru mama sa, Alex era singura bucurie și motiv pentru care muncea și trăia. Femeia a petrecut 18 ani în Italia pentru a reuși ca din viața băiatului să nu lipsească nimic.

În ultima perioada, iubita lui Alex și cea care trebuia să fie viitoarea logodnică, trăia și ea în Italia alături de soacră deoarece voia să strângă câțiva bănuți pentru un început armonios împreună.

Daniel Câșlariu împreună cu voluntarii săi, s-au ocupat ca mama și iubita tânărului să ajungă cu bine de pe aeroportul din Iași la Orașeni-Deal.
Puținele rude rămase o să primească sprijin din partea asociației pentru buna desfășurare a înmormântării dar și pe viitor daca vor întâmpina dificultăți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți