spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

O cafea și… 10 întrebări cu VLAD BABA. VIDEO/FOTO

Mai multe articole

Om de televiziune, producător de film, om de afaceri, actor de teatru si de film și lista ar putea continua.

Vlad Baba, un om ce ar putea inspira foarte mulți tineri din generația Z, ieșean cu visuri mărețe și cu un progres demn de admirat.

Dacă in anul 2015 susținea ca “Vedeta” e un cuvant care nu il avantajeaza. Și ca el este doar un prezentator din valul tanar, cu mult entuziasm, care incearca sa-si faca loc printre “dinozauri” si care crede nebuneste in visul sau de la 7 ani, facand toata treaba de la el de acasa, din Iasi, acum Vlad are o cariera solida construită cu răbdare, inteligenta, talent și pasiune.

Drumul lui a fost parcurs cu pasi mici, dar siguri. La doar șase ani diferența, exact cum se numește și proiectul sau in care și-a pus amprenta, acesta poate fi mândru de realizari importante cum ar fi producția filmului “6ase”, implicarea in filmul “Lara”, alături de Iuliana Beregoi, managerierea Școlii de Arte Iași, loc in care s-a implicat foarte mult, lucru dovedit de toate schimbările in bine, pe care acesta le-a făcut școlii, și toate activitățile făcute cu copiii școlii și nu numai.

Promovează cultura, arta si crede cu toată ființa in noile talente. Iubeste copiii, dar mai ales copiii pasionați si cu visuri, exact cum era si el încă de la vârsta de șapte ani. Se regăsește in ei, si cumva si-a propus sa le fie sprijinul, încurajarea si îndrumarea de care poate, avea si el nevoie atunci când era exact ca ei.

Este plin de energie și foarte activ, dar are și acea parte in care simte nevoia sa fie in liniște, sa fie doar el și natura, unde poate gândi la rece tot ce se întâmpla in viața lui, tot ce face el sau ce urmează sa facă. Acesta parte a lui este mai puțin cunoscuta de către public, iar noi, am avut plăcerea de a face cunoștința cu Vlad Baba, cel de după “scena”.
Va invitam sa urmăriți interviul îndeaproape și sa îl cunoașteți asa cum putini l-au cunoscut.

FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți