spot_img
joi, aprilie 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Motociclistul mort la Orășeni-Deal era voluntar la GRUP CIVIC Botoșani FOTO

Mai multe articole

Alex era unul dintre cei mai activi voluntari la asociația de întrajutorare GRUP CIVIC Botoșani și nu evita niciodată când i se cerea ajutorul. Îi plăcea să ajute lumea și să-i facă pe colegi să aibă mereu  zâmbetul pe buze indiferent de situație.

Motociclistul în vârstă de 27 de ani și-a pierdut viața în cursul acestei zile într-un accident de motocicletă pe drumul județean 208 C (Botoșani-Vorona)

Acesta se deplasa din Vorona spre Botoșani până ce, în Orășeni-Deal a pierdut controlul mijlocului de transport și a intrat violent într-un autoturism ce circula regulamentar pe același sens de mers.

Șoferul din autoturismul cu care s-a produs coliziunea are  42 de ani și nu a putut evita impactul. În cauză a fost deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD care a încercat să-l readucă la viață pe tânărul motociclist, însă manevrele s-au dovedit zadarnice. La locul accidentului au ajuns şi polițiștii ce au cercetat circumstanțele producerii acestui nefericit accident.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți