spot_img
marți, aprilie 23, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Tânăr de 20 de ani mort la barajul Stânca-Costesți. Tot momentul a fost surprins pe LIVE-ul unui martor! FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Eveniment cumplit petrecut astăzi la barajul Stânca-Costeşt din Botoșani. Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a murit înecat în apa barajului de acumulare. Botoșăneanul a plecat cu mai mulți prieteni să-și petreacă ziua la scăldat, încercând să scape de căldura care a cuprins municipiul în aceste zile. La un moment dat, însă, băiatul a intrat în apă şi a dispărut sub ochii prietenilor și a celorlalți martori de pe plaja.

Unul dintre bărbații aflați pe plaja a scos telefonul și a surprins tragedia LIVE pe Facebook. În cele 16 minute înregistrate, acesta acuză că pompierii și poliția nu au acționat prompt și că au facilitat sfârșitul neașteptat al tânărului. Acesta a fost scos din apă de unul dintre privitori dar eforturile au fost în zadar, decesul fiind constat la scurt timp.

În urma accidentului, întreaga comunitate din care baiatul de 20 de ani făcea parte, a asaltat Spitalul Județean Mavromati cerând dreptate pentru tânărul decedat. La fața locului au acționat și organele de poliție și ordine publică care au încercat să potolească rudele furioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți