spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

”…emitem somații către cei care dețin garaje pentru a le dezafecta…” VIDEO/FOTO

Mai multe articole

O nouă parcare în municipiul Botoșani  în locul garajelor din preajma liceului Eminescu, anunță primarul Cosmin Andrei!

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a declarat astăzi,  într-o conferință de presă, că la  ședința de Consiliu Local de pe data de  30 iunie 2021 există o hotărâre privind inventarierea terenurilor de sub garajele din preajma Colegiului Național ”Mihai Eminescu”, iar după aprobarea acesteia va emite o dispoziție de dezafectare a garajelor  într-un termen de 30 de zile după intabularea terenului. Astfel, garajele din zona se vor dărâma  în perioada imediat următoare iar în  locul acestora, va fi construită o parcare generoasă.

,, În acest moment terenurile nu sunt intabulate. Chiar dacă botoșănenii dețin acolo garaje, chiar dacă s-au autorizat și au avut contracte de concesiune pentru locuri de parcare acoperite, în momentul respectiv nu era necesar ca aceste terenuri să fie intabulate. Pentru a emite un plan urbanistic de detaliu pentru construirea parcării, avem nevoie de intabularea garajelor, lucru pe care îl facem la sfârșitul lunii printr-o hotărâre de Consiliu Local, iar luna viitoare , după ce facem intabularea, emitem somații către cei care dețin garaje pentru a le dezafecta, probabil într-un interval de 30-60 zile”, a ținut să precizeze, Cosmin Andrei.

Cosmin Andrei a susținut în cadrul conferinței de presă că în cazul în care garajele nu vor fi dezafectate benevol de către botoșăneni, se va trece la dărâmarea lor și la recuperarea costurilor cu această operațiune. 

FOTO-REPORTER.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți