spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Chestionar privind problemele din învățământul românesc!

Mai multe articole

MER are drept scop primordial îmbunătățirea sistemului educațional român. Pentru ca orice obiectiv să fie atins, este nevoie de o bază sustenabilă, care în acest context poate fi clădită doar cu ajutorul unui cumul de perspective, pe care suntem dornici sa ni le împărtășiti într-un chestionar realizat de către  noi.

Acesta reprezintă o modalitate prin care toți elevii se pot implica direct în activitatea noastră, oferindu-ne un context concret pe care ar trebui sa ne axăm.

Astfel, chestionarul presupune  prezentarea principalelor probleme cu care v-ați combătut, dar mai mult decât atât, anumite sugestii pe care ni le puteți oferi, pentru rezolvarea acestora într-un mod cât mai pertinent.

Opinia voastră ne-ar ajuta foarte mult să fim cu o treaptă mai sus spre schimbare și sperăm că un număr cât mai mare de persoane îl vor completa.

Link către formular:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd6CojogIp8OwSIxg4vQFZxoJKdEdKol7-vcIRuMW3w8mdVJw/viewform

“O misiune importantă în cadrul procesului educațional o are de îndeplinit cercetarea. Am dat start-ul la acest proiect deoarece ne dorim foarte mult să aflăm părerile și sugestiile elevilor de la noi din oraș. Am vrut să creăm un mediu și o modalitate propice pentru ca elevii să împărtășească aceste aspecte fără să se simtă judecați de colegi, părinți sau profesori. Dorim să știm cu exactitate nevoile, dorințele, cât și propunerile lor, pe care le vom transmite autorităților județene competente și pentru care vom lupta să fie puse în aplicare. Un sistem care nu s-a schimbat de 30 de ani nu se va schimba peste noapte, dar dacă contribuim fiecare cu puțin, avem o șansă ca măcar generațiile viitoare să cunoască o altfel de școală. Pe această cale vreau să vă invit să vă alăturați luptei noastre și să completați chestionarul realizat de noi!”-Chirilă Cristian, Președintele Asociației Mereu Pentru Educație Botoșani

“Consider că generației mele i-a venit vremea de a se face auzită, a venit vremea să ieșim în față și să ne susținem principiile. De aici a venit și ideea proiectului, dorim să știm cu ce probleme s-au confruntat elevii în învățământ, cum și dacă le-au rezolvat și cum își imaginează ei un sistem educațional bine structurat care pune accent pe dezvoltarea elevului ca persoana pregătită pentru un parcurs armonios al vieții. Îmi doresc să fim ascultați de autorități și să nu trecem neobservați.”-Vieru Adelina, Vicepreședintele Asociației Mereu Pentru Educație Botoșani

1 COMENTARIU

  1. La liceu, propun să fie diriginte doar cel ce iubește elevii și le vrea binele. Băiatul meu a avut o dirigintă rece afectiv, dezinteresată, fostă olimpică la chimie, actuală profesoară de chimie, foarte arogantă și distantă. Ce poate fi mai trist cînd, după o zi de muncă ,venind acasă, copilul îți spune că nu mai știe ce să facă că oricum dirigintei nu-i place nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți