spot_img
vineri, aprilie 26, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

ACŢIUNI DESFĂŞURATE IN TOATA ȚARA DE POLIŢIŞTI PENTRU LIMITAREA RĂSPÂNDIRII VIRUSULUI SARS-CoV 2

Mai multe articole

La data de 21 iunie a.c., au fost desfăşurate noi acţiuni punctuale, pe raza judeţului Iaşi, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor impuse în scopul limitării pandemiei de COVID 19.

Astfel, poliţiştii, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, au acţionat, pe raza întregului judeţ, acţiunile vizând, în special, verificări la obiectivele supuse restricțiilor și zonele cu risc epidemiologic ridicat. 

În acest context, poliţiştii au verificat 28 de societăţi comerciale şi 134 de obiective şi locaţii de interes, fiind legitimate 407 de persoane. 

Poliţiştii şi celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu se vor afla în continuare la datorie pentru a verifica modul în care sunt respectate măsurile legale stabilite la nivel național pentru prevenirea și combaterea răspândirii îmbolnăvirilor provocate de virusul Sars-CoV-2.

Reamintim necesitatea respectării măsurile de protecție sanitară: spălarea sau dezinfectarea frecventă a mâinilor, păstrarea distanțării fizice de alte persoane, evitarea locurilor aglomerate.

Totodată, solicităm tuturor cetățenilor să se informeze din surse sigure cu privire la noile reguli ce vor intra în vigoare și să dea dovadă de o conduită responsabilă.

ACȚIUNI ALE POLIȚIEI IEŞENE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

În data de 21 iunie a.c., polițiștii ieşeni au intervenit la peste 110 evenimente, majoritatea sesizate prin 112.

Au fost aplicate peste 320 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate peste 25 de infracțiuni.

Ieri, poliţiştii au acționat, la nivelul judeţului Iaşi, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.

Au fost organizate 6 acțiuni și s-a intervenit la 119 evenimente, dintre care 116 au fost sesizate prin 112.

În urma activităților au fost sesizate 29 de infracţiuni. 

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 325 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 135.825 de lei.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale Poliţiei Ieşene. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 35 de permise de conducere şi au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți