spot_img
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Costumul de mire in 2021

Mai multe articole

Dupa aceasta pauza de la evenimente, de cateva zile s-a dat startul petrecerilor, inclusiv a nuntilor. Multi tineri si-au amanat evenimentul si, cu siguranta, anul acesta numarul petrecerilor se va dubla. 

Zilele trecute am scris despre mirese, despre cum trebuie sa arate rochia de mireasa perfecta si, in randurile de mai jos, vreau sa scriem si despre cateva tendinte in vestimentatia mirilor. 

Nunta este un eveniment unic, de o foarte mare importanta, iar mirele trebuie sa aiba si el o abordare vestimentara pe masura. Nu doar miresele au dileme si se hotarasc greu atunci cand isi aleg rochia, ci si barbatii intampina greutati cand isi aleg costumul. 

Cel mai important lucru, si in cazul lor, este sa isi aleaga o tinuta cu stil, o tinuta clasica si eleganta care sa nu il faca sa se simta ridicol. 

De ce?

Pentru ca multi barbati isi doresc costume si tinute super moderne, in culori si combinatii trasnite caci “asta e moda acum” sau pentu ca “asa se poarta”. Vedem tot felul de combinatii de culori, de croiuri mai atipice, sacoul o culoare, vesta si pantalonul in alte culori, accesorii colorate si exemplele pot continua.

Corect este sa ne imbracam adecvat stilului personal, sa ne simtim bine in ceea ce purtam, deoarece “moda trece, dar stilul ramane”, sau mai bine zis, trendurile se schimba de la un sezon la altul, cu stilul ne nastem. 

Dragi miri, va puteti ghida dupa tendinte, insa eleganta si rafinamentul vor fi date mereu de un costum clasic, cu diverse influente in tendintele modei actuale. 

Va recomand sa apelati la sfatul unui consilier vestimentar dintr-un magazin de specialitate atunci cand mergeti in cautarea costumului de  mire. Sau, in functie de bugetul pe care vreti sa il acordati, va puteti face pe comanda costumul de mire (custom made suits), pe dimensiunile voastre, va alegeti materialele si culorile pe care le doriti. 

Astfel, scapati de stresul ca aveti de modificat costumul, de scurtat sau stramtat pantalonul, etc.

Observ din ce in ce mai des aceasta tendinta, ca mirele sa opteze si el pentru crearea pe comanda a costumului sau costumelor.

Pentru ca da, multi barbati aleg sa poarte doua costume, unul pentru ceremoniile din timpul zilei, si unul pentru petrecerea de seara. 

Tendintele generale in vestimentatia pentru miri nu includ niciodata schimbari majore. Asa cum bine stim, costumul la doua randuri de nasturi sau tinuta din trei piese raman in continuare preferate pentru miri. Ele sunt elegante si cu stil si nu poti da gres in astfel de ocazii.

Legat de culori, ani de zile albastrul a fost culoarea vedeta a costumelor pentru miri. Anul acesta vine cu noi culori vedeta: verde sau burgundy. Dar, daca alegi aceste culori, poarta-le la sacou, adica poti alege un sacou intr-o culoare tare, combinat cu un pantalon negru.

Pe langa tendinte, un alt aspect important atunci cand alegi tinuta este locul in care se va tine evenimentul. Multe nunti se desfasoara in aer liber, iar pentru nuntile acestea poti alege costumul in culori deschise, din materiale mai subtiri. 

Adapteaza tendintele la stilul personal si nu vei da gres. Vei avea imaginea perfecta in ziua nuntii tale si vei straluci. 

Andreea Cujba

Velvet Queen Atelier

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți