spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Amenzi de peste 20.000 de lei date în municipiul Botoșani. Descinderi in Cluburi noaptea trecută! FOTO+VIDEO

Mai multe articole

Cluburile din Botoșani luate la control de Politie și Jandarmi.

În data de 19 iunie 2021, intervalul orar 21:00 -01:00, polițiștii botoșăneni, împreună cu jandarmi și polițiști locali au acționat în municipiul Botoșani pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură a tulbura ordinea și liniștea publică, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță în rândul cetățenilor.

Astfel, peste 60 de efective au fost angrenate în desfășurarea activităților, fiind vizate în special zonele aglomerate sau cele frecventate de persoane pretabile la comiterea de fapte care contravin normelor legale.

La activități au participat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Botoșani,  Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Brigada de Combatere a Crimei Organizate, Serviciului Rutier și Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

In cadrul activităților desfășurate au fost legitimate 267 de persoane, verificate 33 de obiective, iar in urma neregulilor constatate au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 20.000 de lei.

IPJ BOTOȘANI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți