spot_img
miercuri, februarie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Viața ei depinde de 8383 de euro . “Suntem in trecere , nu la întrecere pe acest pământ “-Adina Pascaru

Mai multe articole

Povestea Adinei.

Mă numesc Pascaru Adina Larisa și am 22 de ani . In anul 2016 am fost diagnosticata cu epilepsie și a fost probabil unul dintre cei mai grei ani din viața mea. Am auzit și  am văzut manifestări ale acestei boli și recunosc că am fost foarte speriata când medicii mi-au confirmat că da…am acesta boala… Făceam crize pe strada , la școală, acasa, la biserică și nu era un sentiment plăcut deoarece toți se uitau cu alți ochi la mine …cel mai dureros moment a fost atunci când am văzut că până și celor din familie le era rușine cu mine , nu am avut și nici în momentul asta nu am niciun sprijin moral sau financiar din partea lor…Am intrat de multe ori în depresie deoarece mă simțeam a nimănui,  dar Dumnezeu a fost și este langa mine și îmi dă mereu putere să trec peste fiecare obstacol din viața mea. 
   Am avut lângă mine câteva  persoane ce m-au susținut moral cât și financiar pentru a ajunge  la București,  la spitalul Monza unde am făcut monitorizarea EEG, în urma căreia am aflat faptul că aceste crize provin de la chistul pe care îl am pe creier pe partea dreaptă.  A fost o bucurie când am aflat rezultatul deoarece acum știu concret cauza crizelor, dar și o dezamăgire când am aflat ca …oarecum…viata mea consta în cei  41500 roni. 


Pentru mine este o suma imensa, este imposibil sa fac rost de acesti bani fără implicarea oamenilor cu suflet mare, care vor să facă un bine, ce pentru mine îndeamnă totul, înseamnă o noua șansa la normalitate, la o tinerete fireasca, fără probleme de sănătatea, cel puțin. Eu lucrez că si ospătar, doar că, din cauza efortului și a oboselii tot apar crizele mai dese  și șefilor le e frica sa nu pățesc ceva la munca și îmi încetează contractul…Visul meu este de a scăpa de acest chin , ii spun chin deoarece mulți dintre voi nu știu ce se ascunde în spatele acestor crize…Îmi doresc o șansa la o viață ca a voastră, fără groaza ca în orice moment voi cădea pradă unei noi crize de epilepsie. O nesiguranta și o teama cu care nu ar trebui să se confrunte nici un tânăr la început de drum în viață. Vreau sa ajung sa am puterea de a ajuta la rândul meu persoane cu asemenea probleme ca  mai apoi să mă bucur împreună cu ele de reușită, să văd bucuria și speranța pe fața oamenilor deoarece eu merg pe un principiu ” Suntem in trecere, nu la întrecere pe acest pământ!”

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

REVOLUT: 0752.753.540

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  tinerei -PASCARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți