spot_img
sâmbătă, mai 25, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Ziua Europeană de prevenire a furturilor din locuințe.

Mai multe articole

Astăzi, 16 iunie 2021, cu ocazia Zilei Europene de prevenire a furturilor din locuințe, polițiștii botoșăneni au discutat cu cetățenii și le-au oferit sfaturi pentru siguranța locuințelor. 

Ziua Europeană de prevenire a furturilor din locuințe este un concept lansat în anul 2019 de Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității (E.U.C.P.N) și își propune să aducă în atenție modurile de operare cel mai frecvent utilizate de hoți, precum și principalele măsuri de siguranță pentru protejarea locuinței și a bunurilor personale.

Anul acesta, Ziua Europeană de prevenire a furturilor din locuințe este marcată în data de 16 iunie prin activități de informare preventivă a cetățenilor, derulate în statele membre U.E., printre care și în România.

Astfel de activități au fost susținute și pe raza județului Botoșani, de polițiști din cadrul compartimentului de prevenire și polițiilor municipale și orășenești.

Polițiștii au discutat cu cetățenii și le-au oferit materiale și informații referitoare la factorii favorizanți ai infracțiunilor de furt din locuință, modurile de operare cel mai frecvent utilizate, precum și principalele măsuri de siguranță pentru protejarea locuinței și a bunurilor personale.

Un accent deosebit a fost pus pe măsurile de precauție care trebuie avute în vedere în mediul online, cetățenii fiind sfătuiți să nu posteze pe rețelele de socializare informații despre plecările de acasă pentru perioade mai lungi de timp sau imagini cu bunurile de valoare din locuință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți