spot_img
joi, martie 28, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Scene de groaza la clubul Tiki Village, unde a fost înjunghiată o persoana in vârsta de 20 de ani.

Mai multe articole

S-au ridicat din restricții, s-a dat starul distracției de vara, dar odată cu acestea s-a dat startul si violentei.

Week-endul care tocmai a trecut a fost dedicat scandalurilor in cluburile din Iasi.

Astfel, dupa ce 4 persoane au fost reținute de Politie în urma unui scandal izbucnit in Clubul Skin, oamenii Legii au fost nevoiți sa intervina si in Clubul Tiki Village de la Ciric unde a avut loc un scandal cu scene de violență extremă tot in noaptea zilei de 12 spre 13 iunie.

Un tânăr de 20 de ani, numit L.M. a fost înjunghiat in spate in Clubul Tiki Village in urma unui conflict spontan.

„În legătura cu aspectele prezentate facem precizarea ca tanarul s-a prezentat la unitatea medicală, reprezentanții acesteia sesizând Poliția. În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 4 Poliție a fost identificat tanarul bănuit de comiterea infracțiunii. Cercetările continua sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violente și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, a precizat Anca Vîjiac, purtatorul de cuvant al IPJ Iasi.

Bănuitul comiterii faptelor este minor iar victima nu are leziuni interne. Cei doi nu se cunoșteau.

Contactat telefonic, Alex Costea unul din proprietarii clubului a spus ca nu stie nimic despre incident. „Sincer va spun eu nu stiu nimic”, a spus Alex Costea, deși, minorii nu ar trebui sa aibă acces in club de noapte fără un tutore legal iar la intrare trebuie făcute controalele de securitate. Cum avea acesta in posesie o arma albă, rămâne la fel, un mister. Nimeni nu stie nimic și toți ridica din umeri.

Dar, este greu de crezut ca acesta nu stie nimic avand in vedere ca Politia a solicitat proprietarilor clubului imaginile inregistrate de camerele de supraveghere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți