spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

S-a deschis 5 to go la Botoșani! Fiecare produs costa doar 5 lei! FOTO

Mai multe articole

Deschiderea la Botoșani a avut loc astăzi, 15 iunie, ora 7:00 pe Calea Națională nr. 99.  5to go a luat naștere din dorința fondatorilor Radu Savopol și Lucian Bădilă de a oferi băuturi pe baza de cafea, la o calitate și la un preț corect, urmărind totodată dezvoltarea zonei de consum stradal din România, prin implementarea unui concept aproape exclusiv de produse  “to go”. 

Un alt element inovator pe piața de HoReCa din România este implementarea conceptului “fixedprice”. Astfel, orice produs, fie că sunt băuturi pe bază de cafea, fresh, răcoritoare sau produse de patiserie, au prețul unic de 5 lei. Există gama 5 to go Plus, incluzând produse ce depășesc prețul standard de 5 lei. (ex. cafea pentru acasă, traiste, smoothie, milkshake etc.)

5 to go în cifre: 34 orașe și 280 de locații!

Designul este, de asemenea, inovativ și reprezintă un element definitoriu pentru întregul concept. Totuşi,  proiectul fiecărei cafenele 5 to go este realizat în interiorul companiei, chiar de către co-fondatorul brand-ului, Radu Savopol – designer de interior. Ambianța cafenelelor este construită în jurul ideii de spaţiu prietenos, urban şi cu uşoare influenţe scandinave, personalizate pentru fiecare cafenea. Interioarele sunt realizate pentru a reprezenta un loc de relaxare pentru toate categoriile de clienţi, indiferent de vârstă sau mediu profesional.

La 5 to go accentul cade atât pe raportul calitate-preț, cât și pe oamenii care fac parte din povestea noastră. Atât francizaţii, cât şi barista 5 to go sunt o resursă esenţială pentru noi şi constituie cheia succesului, reuşind să împartă, zi de zi, câte un zâmbet tuturor celor care trec pragul locaţiilor noastre. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți