spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Caravana faptelor bune a ajuns la Cristinești! Grup Civic Botoșani&Trio.Vet Botoșani

Mai multe articole

În data de 13 iunie, echipa faptelor bune,  a reușit sa ajungă  în comuna Cristinesti, la 15 familii ce în total au  86 de copii. În ciuda faptului ca vremea nu a ținut cu aceștia, nu au dat înapoi, și au finalizat această campanie cu succes. Echipa cabinetului veterinar Trio.vet, care și de aceasta data au avut grijă de animăluțele flămânde și mai puțin norocoase, au făcut ce știu ei mai bine pentru a le îmbunătăți traiul, câteodată mai dur decât al stăpânilor.

,,Țin sa mulțumesc frumos domnului Gurita Flavius , care și de aceasta data a cumpărat alimentele și dulciurile pentru cele 15 familii, și elevilor Scolii Gimnaziale numărul 7 din Botosani, care au pregătit cadouri pentru copiii nevoiași. De asemenea, mulțumim doamnei Florentina Baltariu și CybTranss , Bogdan Cyb  pentru transport. Ca de fiecare data, voluntarii noștri au făcut o treaba extraordinara și țin sa le mulțumesc din suflet. Mulțumesc din suflet și bunei mele prietene Oana Anghel care de fiecare data vine în sprijinul nostru.” a transmis pe Facebook președintele asociației, Daniel Câșlariu.

,,Finalul zilei ne a prins cu aceleași suflete încărcate ca după fiecare eveniment de acest gen însă cu speranța ca prin educarea in special a noilor generații vom aduce o mica schimbare in viața acestor sufletele care de secole sunt supuse chinurilor și abuzurilor .” Dr. Daniel Bejinariu, Trio.Vet

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22.

Număr de telefon: 0759 362916. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți