spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Asociația GRUP CIVIC Botoșani a luat locul 2 în FINALA Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială – ediția a VII a.FOTO/VIDEO

Mai multe articole

Aceasta a câștigat locul 2 în cadrul competiției cu 3653 de voturi. Pe primul loc s-a situat DAS Piatra Neamț cu 4814 voturi iar celălalt loc pe podium a fost câștigat de Fundația ,,Inimă pentru Inimă” Vâlcea.

,,Sunt foarte fericit, ca in anul 2019, după doar o lună și jumătate de la înființarea asociației ,,Grup Civic Botoșani” am fost nominalizat pentru ,,Instituția Anului” și în urma voturilor am luat locul 2 pe țară. Astăzi, la Ateneul din București, la această gală de excelentă, unde spre fericirea mea, un băiat simplu de la țară a luat un asemenea premiu. Premiul îl dedic tuturor celor m-au sustinut, au donat și au avut încredere în mine și mai ales Botoșănenilor mei! Indiferent că nu am luat locul întâi, poate mi-aș fi dorit dar acest premiu este doar pentru palmaresul asociaței, faptele vorbesc de la sine!” , președintele asociației, Daniel Câșlariu.

Felicitările nu au ezitat sa apară din partea edililor botoșăneni!

,,Vreau să-l felicit și pe Daniel Câșlariu, fondatorul și președintele Asociației Grup Civic Botoșani, care a intrat în finala categoriei „Instituția socială a anului” și pe reprezentanței Sucursalei Teritoriale Botoșani a Colegiului Naţional al Asistenţilor Sociali din România, care s-a calificat printre „Cele mai active sucursale”!


De asemenea, calde felicitări tuturor botoșănenilor și instituțiilor nominalizate la celelalte categorii ale Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţa Socială chiar dacă nu au ajuns în finală. Numărul mare de propuneri arată că în asistența socială din Botoșani se face treabă de calitate și îi îndemn să țină standardul la un nivel cât mai ridicat, pentru că mulțumirea beneficiarilor noștri, cele mai defavorizate persoane, este răsplata cea mai de preț pe care o putem primi!” a declarat șefa CJ Botoșani, Doina Federovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți