spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Minor de 16 ani reținut pentru complicitate la înșelăciune prin metoda ”accidentul”

Mai multe articole

Având în vedere cercetările care se efectuează într-un dosar penal privind săvârșirea a două infracțiuni de tentativă la înșelăciune și o infracțiune de înșelăciune, la data de 10 iunie 2021,  polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești cu sprijinul celor din cadrul Poliției Municipiului Iași și Poliției Municipiului Gherla au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară la două locații din Penitenciarul Gherla și o locație din municipiul Iași.

În urma desfășurării activităților la locațiile vizate au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, bunuri care prezintă interes în cauză.

De asemenea, în baza unui mandat de aducere a fost condus la sediul poliției un minor de 16 ani din municipiul Iași, ulterior, față de acesta fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la înșelăciune.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că minorul, fiind în cunoștință de cauză, în noaptea de 25/26 mai 2021 ar fi luat de la o persoană din municipiul Botoșani suma de 13.500 de lei, ce reprezenta produsul infracțiunii de înșelăciune comisă la data de 25 mai 2021 de autori necunoscuți în dauna persoanei vătămate, o femeie de 83 ani, din comuna Drăgușeni.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți