spot_img
vineri, aprilie 19, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Concluziile accidentului cu 5 mașini și 7 răniți la Dedeman FOTO+VIDEO

Mai multe articole

În urma unui apel la 112 la faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de pompieri, descarcerare, poliţie, Smurd şi ambulanţă.

,,Din verificarile efectuate până în acest moment s-a stabilit faptul că o tânără de 31 de ani, din municipiul Botoșani, în timp ce conducea auto marca BMW pe strada Sucevei, direcția de deplasare dinspre strada Pacea către localitatea Hudum, a pierdut controlul asupra direcției de mers împrejurare în care a pătruns pe contrasens și a întrat în coliziune cu alte 4 autoturisme care circulau regulamentar din sens opus.

 În urma impactului șapte persoane au suferit leziuni și au fost transportate la spital, dintre care și un minor.

Toti conducătorii auto au fost testați alcoolscipic rezultatele fiind negative.

 Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”purtător de cuvânt I.P.J Botoșani, Delia Nenicșu.

FOTO-REPORTER.RO

„Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă a fost solicitat pentru un accident rutier, un impact cu cinci autoturisme, cu nouă victime, policontuzionaţi, stabili din punct de vedere hemodinamic. Doi dintre ei au refuzat transportul la spital, şapte sunt evaluaţi şi stabilizaţi din punct de vedere hemodinamic şi au fost dirijaţi către serviciul de Urgenţă. Până acum avem un minor, restul fiind persoane peste 18 ani”, a declarat medicul primar de medicină de urgență Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți