spot_img
duminică, decembrie 3, 2023

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

”După vaccinare pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peștii”…O predica altfel ținuta de către un preot din Neamț.VIDEO

Mai multe articole

O predica altfel ținuta de către un preot din Neamț, in care a abordat subiectul vaccinarii.

Acesta nu doar ca nu este de acord cu vaccinarea anti Sars-CoV, dar spune in predica ținuta enoriașilor ca le va iesi solzi pe piele dacă se vor vaccina.

“Este orice, vaccin nu este. Toți cei care și-au făcut vaccinul să se aștepte la următoarele boli: boli teribile de piele, insuficiență renală, accidente vasculare cerebrale, boli cardiace, boli neurologice, paralizie.

Oamenii care au fost vaccinați, în combinație cu noua necunoscută – epidemia – nu vor avea putere să meargă, vor fi zombi, exact cum îi vedem pe cei drogați.
Va fi cea mai gravă epidemie care a apărut pe pământ.
Oamenii care sunt astăzi fericiți că și-au făcut vaccinul, mâine vor fi foarte nefericiți, pentru că nici măcar nu vor avea timp să se pocăiască pentru ceea ce au făcut împotriva lui Dumnezeu.
Dacă mintea nu va mai funcționa la capacitatea normală, ai atentat la Dumnezeu.
După vaccinare, după o perioadă mică de timp și în combinație cu noua boală, pielea oamenilor se va umple de solzi, ca la peștii.

Nu va exista nici o explicație cu privire la originea acestei noi boli, mortale, care va afecta și sistemul imunitar. Nu există un nume pentru această boală.
Oamenii se vor umple de solzi și cancere de sânge, care vor fi transmise către întregul corp uman. Se vor umple cu răni, din care va curge lichid, va fi înfricoșătoare această boală.

Sfinții Părinți ne profețesc. Copiii mei, oamenii își vor pierde libertatea de gândire, vor fi inactivi. Lucrarea celui rău va rezista. Oamenii vor muri după vaccinare”, a fost predica starețului.

STIRI NEAMT

Sursa : Stiri Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți