spot_img
joi, aprilie 18, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

„Retrospective și proiecții manageriale pentru final de an școlar 2020-2021”. IASI

Mai multe articole

Exista in județul Iași un program foarte bun de investiții in ceea ce privește municipalitatea, susținut în bună parte de fonduri europene, prin care se vor construi sau moderniza mai multe obiective școlare.

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Iași a organizat vineri, 4 iunie, o întâlnire de lucru cu directorii și directorii adjuncți ai tuturor unităților de învățământ preuniversitar din Municipiul și Județul Iași, evenimentul derulându-se sub genericul „Retrospective și proiecții manageriale pentru final de an școlar 2020-2021”. Alături de conducerea ISJ Iași, la ședința organizată la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” a participat și primarul Mihai Chirica.

„Anul 2020 a fost unul al încercărilor pentru fiecare dintre noi, din toate punctele de vedere. Am făcut tot ceea ce puteam face pentru evoluția favorabilă a educației ieșene. Concluzia a fost unanimă: școala se face în sala de curs, unde are loc interacțiunea directă dintre elevi și profesori.

Sunt multe așteptări de la școala ieșeană. De altfel, după părerea mea, educația reprezintă cea mai bună cale de dezvoltare a acestei națiuni. Din păcate, nu am avut și nu avem încă o clasă politică responsabilă față de educația acestei țări. Încă nu am văzut un plan de modificare a legii învățământului care să transforme statutul educatorului într-unul privilegiat, susținut în toate componentele sale, inclusiv salarial. Sunt generații și generații de educatori care abandonează această meserie din cauza salariilor foarte mici. Clasa politică trebuie să îi dea profesorului din România statutul pe care-l merită.

Cred că anul 2021 va unul bun pentru școala ieșeană, cu rezultate remarcabile.

În ceea ce privește municipalitatea, avem un program foarte bun de investiții, susținut în bună parte de fonduri europene, prin care vom construi sau moderniza mai multe obiective școlare”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Edilul și-a manifestat susținerea față de noua conducere a ISJ Iași și le-a urat atât profesorilor, cât și elevilor succes în activitatea educațională.

/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți