spot_img
vineri, martie 29, 2024

Pentru sesizări și informații

0763 629 634

contact@foto-reporter.ro

Nunțile și botezurile se vor putea desfășura pana la 2 noaptea.

Mai multe articole

Hotărârea mult așteptata a fost aprobată! Nunțile și botezurile se vor putea desfășura pana la 2 noaptea, a anunțat prim-ministrul Florin Câțu.

”Modificarea Hotărârii de Guvern pentru prelungirea stării de alertă, un lucru foarte bun, o veste foarte bună, în ceea ce privește nunțile și botezurile, ele pot să rămână deschise până la ora 2 noaptea. Am extins această perioadă de funcționare pentru nunți și botezuri până la ora 2 noaptea”, a declarat Florin Câțu, la Palatul Victoria.

Comitetul National pentru Situații de Urgenta adopta prezenta:

Art. 1 – Se propune ca activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri), să fie permisă până la ora 2.00.

Art. 2 – Hotărârea nr. 28 din 14.05.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, cu modificările și completările ulterioare prin hotărârile Comitetului Național pentru Situații nr. 32 și 35, se modifică și se completează astfel:

  1. La art. 3 alin. (2) se abrogă lit. e).
  2. La art. 3 alin. (2) după litera s) se introduc două noi litere t) și u), cu următorul cuprins:
    t) lucrătorii transfrontalieri care intră în România din Ungaria, Bulgaria, Serbia, Ucraina sau Republica Moldova;
    u) elevii/studenţii, cetăţeni români sau cetățeni cu domiciliul sau reşedinţa în afara României, care frecventează cursurile unor instituții de învățământ din România, fac naveta zilnic către acestea și prezintă documente doveditoare, sau care au de susţinut examene de admitere ori pentru finalizarea studiilor sau care încep studiile în unităţi/instituţii de învăţământ de pe teritoriul ţării ori se deplasează pentru activităţi legate de începerea, organizarea, frecventarea sau finalizarea studiilor, precum și însoțitorii acestora în situația în care sunt minori.

Art. 3 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -site-uri web botosani, web design, magazin online, produse software
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Noutăți